Over mij

Over Carolinda

foto van Carolinda van der Linden op een achtergrond van bomen.

Mijn naam is Carolinda van der Linden-Peters, gelukkig getrouwd en moeder van drie kinderen.

Mijn eerste kennismaking met voetrefexologie was in 1994. Na de geboorte van onze mooie dochter raakte ik depressief en kon ik niet meer genieten van al de mooie dingen die er wel waren. Ik heb toen voetreflexbehandelingen gekregen van mijn lieve nicht. Door de positieve uitwerking van die behandelingen, werd ik aangestoken om zelf ook de opleiding tot voetreflexologe te gaan volgen. In 1995 ben ik geslaagd bij de Bond van Europese Reflexologen.

Om mijn kennis te vergroten volgde ik in 2008 ook nog een studie bij de School voor Voetreflexologie en deze heb ik eveneens met succes afgerond.

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd:

Bachremedies, Reiki[2], Touch for Health [kinesiologie], Chakra, Hotstonemassage, Communicatie, Metamorfosemassage en Lymfe drainage op de voet.

In mijn praktijk komen volwassenen en kinderen met stressgerelateerde klachten zoals: faalangst, burn-out en depressie. Ook help ik personen die moeilijk hun eigen grenzen kunnen aangeven. Ik ben dankbaar dat ik deze voetreflexbehandelingen aan hen mag geven.

Voeten worden gemasseerd door voetmasseuse Carolinda van der Linden
Voetmassage gegeven door voetreflexologe Carolinda van der Linden.
Voetmassage en profil. Voetmasseuse Carolinda Peters masseert uw voeten.